• cooperative partner
  • cooperative partner1
  • cooperative partner4
  • cooperative partner5
  • cooperative partner1
  • cooperative partner7
  • cooperative partner6

FITUR

MESIN

lini produksi kayu lapis

Kayu lapis minangka salah sawijining bahan furnitur sing umum digunakake lan salah siji saka telung panel adhedhasar kayu utama.

Plywood is one of the commonly used materials for furniture and one of the three main wood-based panels.

ALAT MESIN METODE BISA Mitra

Karo Kowe SAKTI LANGSUNG.

Saka milih lan ngatur sisih tengen
mesin kanggo proyek sampeyan supaya ngewangi sampeyan tuku sing ngasilake bathi sing nyata.

MISI

PERNYATAAN

Linyi Mingding International Trade Co, LTD, anak perusahaan saka Linyi Mingding Group, sing minangka salah sawijining pemasok mesin lan kayu sing paling profesional ing China, didegake ing taun 2011. Sajrone taun pembangunan kasebut, kita wis nggawe perusahaan dhewe sistem manufaktur, adol lan layanan purna jual.

bubar

PAWARTA

  • Kepiye supaya para pelanggan tuku santai ing kahanan epidemi

    Wiwit pecah COVID-19, kita ora bisa bebas lunga menyang negara liya, ngunjungi pabrik kanggo mriksa kualitas produk, lan nindakake pengadaan ing situs kaya sadurunge. Virus virus bakal diterusake sawetara wektu, amarga kahanan kasebut, Mingding Group nganakake rapat internal kanthi tema ...

  • BIAYA STELL NAMBAH KANGGO MANUSUS MESIN

    {tampilan: ora ana; } Ing wulan April 2020, rega baja domestik isih tetep udakara 3100 yuan / ton, dene ing Mei 2021, harga berjangka baja terus melambung nganti udakara 6200 yuan / ton, rega mundhak meh tikel, nyebabake rekor anyar. Pangowahan rega baja, nyebabake pengaruh gedhe tumrap wong Tionghoa ...

  • Sugeng mbukak agen showhouse India lan gudang anyar

    Tanggal 10 Jan, 2020, agen kami ing India nganakake upacara pembukaan kanggo ruang pamer lan gudang anyar. Manajer Umum kita Pak Eric Wong, wakil departemen mesin lan teknisi rawuh ing upacara lan pemotongan pita. CEO agen pisanan nggawe pidato sambutan kanggo matur nuwun ...